Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!
12 de setembre - 19:30 h
150 € per parella
Xerta
amb el xef Fran López
El Xerta restaurant és el restaurant de Barcelona amb una Estrella Michelin del xef Fran López. El Xerta Restaurant és una finestra oberta dedicada a la cuina de les Terres de l'Ebre i està ubicat a l'Ohla Eixample Hotel de Barcelona. El xef Fran López, juntament amb el seu equip, elabora una cuina basada en el producte i el mercat, amb tocs d'innovació, sense perdre l'essència de la cuina tradicional que li ha permès guanyar diversos premis i reconeixements internacionals. Tasta les delícies del xef i aprèn-les a cuinar amb ell el pròxim 12 de setembre! Després les podràs degustar acompanyats dels millors vins de la DO Penedès. Registra't ara i participa en el sorteig que farem el dia 6 de setembre per escollir els 5 afortunats que tindran l'opció de comprar l'entrada doble (150 €) per assistir a aquest festival gastronòmic.
Què cuinarem?
*
Coca de ventresca de tonyina
*
Ravioli de cranc blau i anguila
*
Arròs d’ortigues i espardenyes
*
Anguila del Delta Colomí amb bolets
*
Aigua i sabó
*
Taula d’embotits
Amb què ho maridarem?
Avi Ton 2015 d'Eudald Massana Noya
Color daurat pàl·lid amb tonalitats brillants al nas, els aromes florals es combinen amb els de fruites madures i els aromes propis de bóta. És un vi equilibrat amb cos i glicèric untuós i a la vegada transmet sensació de frescor.
Reserva Martí 2011 d'Albet i Noya
El vi Reserva Martí d’anyada 2011 és el resultat de la cerca del celler Albet i Noya d’un vi sofisticat i complex. Es conserva durant dos anys en barriques de roure francés nou de 225L i tres anys en ampolla. La seva verema i selecció s’ha fet de manera manual, gra a gra.
Vinya Gigi Chardonnay 2015 de Jean Leon
Color groc palla límpid i brillant. En nas destaca per la seva elevada intensitat de fruites tropicals, com el mango i la papaia, sobre un fons floral, amb lleugeres notes especiades i torrades que li aporten complexitat. En boca presenta una entrada amb una acidesa elevada que es manté en el seu recorregut.
La Capella 2015 de Can Bas Domini Vinícola
Vi de color cirera picota amb reflexes d’or, magrana i guspira blavosa que li aporta la pell del Sirà. En nas, destaquen les aromes de fruita
Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!