Guia de restaurants 2017

Una guia dels millors bars i restaurants de Barcelona

La guia imprescindible per gaudir de la gastronomia barcelonina!

En aquesta guia que editem anualment, hi trobaràs més de 600 restaurants i bars escollis pels crítics gastronòmics de Time Out. Els hem organitzat per temàtiques (mexicans, japonesos, peruans, vegetarians...), per preus i per barris perquè sigui fàcil de consultar.

En cada fixa hi trobaràs la nostra opinió i la informació bàsica perquè puguis triar, reservar i gaudir de la millor cuina de la ciutat.

Ja fa nou anys que a Time Out fem crítiques i ressenyes dels restaurants de la nostra ciutat així que, creieu-nos, tenim molt clar quins són els millors. De fet, totes les ressenyes que hi trobaràs han estat escrites pels nostres crítics i col·laboradors, experts en la gastronomia barcelonina.

La portaràs amb tu sempre que vulguis: el format butxaca la converteix en una guia fàcil de consultar i transportar. A més, és una guia per guardar tot l’any, amb clàssics i també amb novetats i restaurants que acaben d'obrir, que t'ajudarà a inspirar-te, descobrir els diversos estils de cuina de la ciutat.

Reserva-la ara de forma anticipada i no et quedis sense!

Omple el formulari per comprar-la

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça. Els correus de Hotmail i Outlook pot ser que no rebin la confirmació correctament

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web del BBVA per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.Guia de restaurants 2017
Una guia dels millors bars i restaurants de Barcelona
Dates
A la venda des del 24 d'octubre
La rebràs a partir del 2 de Desembre
Preu
Compra online i recollida a les oficines de Time Out:
4,95 €
Compra online i enviament a domicili (Catalunya):
4,95 € + 5€ de despesses d'enviament