‘Foodies’ i amants de la cuina mexicana, reserveu data!
Organitzem una nova nit gastronòmica amb els restaurants Hoja Santa, Oaxaca, Gastro-taquería, Panchito i alpaso. Gaudiràs d’un sopar amb un menú complet, amb beguda inclosa, creat en exclusiva per als lectors de Time Out Barcelona. Viu aquesta experiència el 9 de maig al nou restaurant Bogart (avinguda Diagonal, 426). I completarem la nit amb l’actuació en directe del grup Tlalli.
- L’Oaxaca, el restaurant de cuina mexicana tradicional i evolucionada, liderat per Joan Bagur, elaborarà:
- Taco de Cochinita pibil ibérica amb tortitas de blat nixtamalizado.
- L’Hoja Santa, el local d’alta cuina mexicana de Paco Méndez i Albert Adrià, amb una estrella Michelin, servirà:
- Totopo de tonyina en salsa vermella.
- La Gastro-taquería, restaurant de cuina tradicional mexicana de qualitat, prepararà:
- Tacos de carnitas amb carn de porc confitada.
- El Malpaso, casa editorial i restaurant de cuina tradicional mexicana i tècniques d’avantguarda, presentarà:
- Pozole, un brou fet a base de grans de blat de moro amb carn i xili.
- El Panchito, present a Barcelona des del 1985, endolcirà la vetllada amb:
- Pastís de blat de moro amb coulis de maduixa.
- Per completar el menú Enmezcalerte servirà:
- Mezcallini de cogombre, un còctel fet amb Mezcal, cogombre, llima i tocs cítrics
- Tot plegat maridat amb cava i vi d’Anna de Codorniu i Aigua Veri
En aquest Time Out en Viu hi col·laboren Caprabo, el Consulat de Mèxic, Dasler i Turiauto
Entrades exhaurides
S'han exhaurit totes les entrades per aquest esdeveniment.
- Lloc:
- Restaurant Bogart
Av. Diagonal, 426, Barcelona - Dia i hora
- Preu
- 35 €