Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!
Dilluns 16 d'abril - 19:30 h
70€ per parella
Bellavista del jardín del norte
Robert Gelonch
Benvinguts al Bellavista jardín del norte, un poble situat al bell mig de Barcelona. Descobreix de la mà de Robert Gelonch, el director creatiu del Grup Iglesias, l'oferta culinària d'aquest peculiar restaurant de l'Eixample barcelonina. El xef compta amb una àmplia experiència gastronòmica, va gestionar el seu propi restaurant, Gelonch, durant 10 anys. També ha estat el cap de cuina del restaurant Speakeasy de Javier de las Muelas durant sis anys. Tot i que l'especialitat de Gelonch és la cuina d'autor, ha treballat diversos estils culinaris, entre els quals destaquen l'asiàtic, el peruà i el mexicà.
Què cuinarem?
*
Gofra italià trufat
*
Cebiche de reig amb llet de tigre de maracuyá
*
Steak tartar de filet de vedella
*
Creme brulee de blat
Amb què ho maridarem?
Cultivare Negre de Domènech Vidal
Vi d’aroma afruitat i intens, amb notes de fruits vermells (maduixies i gerds) i fruits negres com ara la pruna combinada amb notes florals. Al seu sabor també s’hi nota el seu pas per bota
Pinot Rosat de Parató
El vi Parató Rosat Pinot Noir no et deixarà indiferent. El seu delicat i elegant gust a fruits vermells marida a la perfecció amb aperitius, amanides, pastes, arrossos, peix i carns suaus.
Xarel•lo vermell de Can Descregut
Amb la quasi desapareguda varietat del xarel•lo vermell s’elabora aquest vi únic i diferent. El seu sabor és delicat, amb tocs aromàtics de fruita blanca, cítrics i maduixa.
Clàssic Penedès de Miquel Jané
Vi escumós únic, elaborat amb Sauvignon blanc. L’acompanyant perfecte per un plat de carn blanca o unes postres de xocolata o fruita.
Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!