Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!
28 de maig - 19:30h
80€ per parella
La Taverna del Clínic
amb el xef Toni Simoes
Toni Simoes es defineix com autodidacta. Va aprendre les bases de la cuina tradicional amb Santi Santamaria, no obstant això, es declara admirador de xefs il·lustres com ara Joan Roca o Eneko Atxa. Ha après la seva tècnica a cuines de Menorca i Formentera i, més tard, a Can Fabes. Aquesta última va marcar per sempre la cuina amb dos segells: El culte al producte i els plats clàssics actualitzats. Simoes ha estat guardonat amb el premi al Millor Cuiner Jove 2014 i el Sol Repsol, l'any 2015.
Què cuinarem?
*
Gaspatxo de préssec amb caviar de poma, escopinyes i pols de pernil
*
Guisat de bolets de primavera en caldo d'ibèric i bacallà confitat
*
Gigot de xai lacat amb patates risolades i curri
*
Omelette surprise flamejada
Amb què ho maridarem?
Nadal Xarel·lo vermell
Vi blanc sec de color groc pàl·lid amb lleugers reflex vermells. La seva fragància recorda a les fruites vermelles amb lleugers tocs de menta. El vi Nadal X vermell és un vi versàtil que pot acompanyar a qualsevol tipus d'àpat.
Can Vich Parellada
Vi de color groc pàl·lid i brillant. Les seves delicades olors van acompanyades de les aromes de fermentació en bóta que li aporten complexitat. En boca té un toc àcid que li dóna frescor.
Negre Tradició de Can Feixes
Vi negre sec de 'Reserva' amb origen 'Finca Can Feixes'. Aquest vi marida a la perfecció la carn vermella i determinats tipus de formatges.
Clàssic Penedès Aymar de Castell de Pujades
L'Aymar Reserva Brut nature té un color daurat amb matisos verdosos inconfusible. El seu aroma intens, afruitat, amb tocs d'albercoc i fruita de la passió lligats amb un fons de llevat fresc, ens recorda al pa acabat de sortir del forn. És ideal per maridar plats de pasta o peix.
Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!