Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!
19 de novembre - 19:30 h
75 € per parella
La Tunateca
amb el xef Ekaitz Apraiz
La carta de La Tunateca es basa exclusivament en la tonyina vermella i el xef Ekaitz Apraitz experimenta amb totes tes possibilitats que aquesta joia gastronòmica ofereix. El restaurant també compta amb l'assessorament de Hideki Matsuhisa, estrella Michelín japonès i de Marc Miró, especialista receptes mediterrànies de la tonyina vermella.
Què cuinarem?
*
Entrants japonesos: Trilogia de sashimi Nigiri akami kombujine Nigiri de o-toro amb salsa batayoyo Chumaki de llom amb porro i alvocat
*
Entrants freds: Carpaccio de ventresca amb aromes mediterrànies Ceviche nikkei amb chu-toro i algues kaiso
*
Plats calents: Harmònica de tonyina amb glacejat coreà i textures de coliflor Galtes amb fricandó de bolets i emulsió de pinyons
*
Postres Chocomix amb gelat de mandarina
Amb què ho maridarem?
TUVí or not TO BE 2017 de Bodegues Sumarroca
De color groc amb reflexos verds. Aroma intensa i molt complexa. Presenta notes de rosa i flor de taronger, barrejades amb notes de meló, préssec i mango. Amb final llarg i agradable.
Mireia 2017 de Bodegues Pinord
Notes florals de violeta i rosa. De paladar sedós, melós i amb cos. Els forts aromes primaris destaquen sobre els fins olors de fermentació, en conjunt molt concentrat i complex.
Gran Toc 2016 de Cavas Hill
De color cirera amb tocs lilosos. Amb un aroma de gran intensitat i amb notes especiades. Ideal per a carns i per formatges curats.
Gran Clot dels Oms Xarel·lo 2015 de Bodegues Ca N'Estella
Vi blanc de color groc intens amb tocs daurats i d’alta intensitat. D’aroma molt complex, desperta records a fruites madures i fruits secs.
Mountain 2016 de Cava Bertha
El primer vi blanc elaborat pels caves Bertha és un vi 100 % Xarel·lo. Hi ha hagut una maceració de les mares amb el vi durant 7 mesos amb dipòsit d’acer inoxidable, i una criança amb ampolla de 6 mesos.
Aquest esdeveniment ja es va celebrar. Estigues atent als propers!