El gran quiz

El joc de preguntes i respostes sobre oci i cultura

24 novembre i 1 desembre | 17h | El Mama Barcelona

El quiz

Després del gran èxit de la primera edició, Time Out i Sangre de Toro presenten la segona edició d’EL GRAN QUIZ!, el joc de preguntes i respostes sobre oci i cultura creat pels crítics de Time Out.

Un joc amb quatre rondes de preguntes en què l’equip que encerti més respostes s’emportarà un gran premi! Per participar-hi només has de formar un equip de 4 persones, triar una de les dues convocatòries, llegir molt fort Time Out i l'Instagram de Sangre de Toro i registrar-te en aquesta landing.

Apunta’t-hi

El presentador

L’Àlex Martínez Vidal és un tio polivalent. És simpàtic, divertit i sempre t’alegra una sobretaula. El podeu veure cada setmana a l’Està Passant de TV3, a part d’això és creador d'espectacles d'humor, actor i sobretot, autònom! Ara serà el mestre de cerimònies de les dues convocatòries de la segona edició d’EL GRAN QUIZ!

El bar

El Mama Barcelona no és un local qualsevol. És un restaurant club, situat al cor del barri de Sant Antoni, que ofereix als seus comensals una experiència gastronòmica i alhora un espectacle únic, a més d’una cocteleria sofisticada de primera divisió.

Els dissabtes 24 de novembre i 1 de desembre l’obrim en exclusiva per a tu i el convertirem en l’escenari de la segona edició d’EL GRAN QUIZ, estàs preparat per passar una bona estona?

Durant EL GRAN QUIZ, els participants gaudireu d’un pica-pica a càrrec de Sangre de Toro:

  • Guacamole amb xips
  • Rusita “El Mama”
  • Croquetes de rabo de toro
  • Vi Sangre de Toro
  • I més sorpreses durant el dia de l’esdeveniment!

El premi

L’equip guanyador de cada convocatòria d’EL GRAN QUIZ s’endurà un premi GastroMusical a Barcelona!

Dinar i concert de Mumford and Sons, el dissabte 27 d’abril, al Palau St. Jordi a les 21 h.

Entrades exhaurides

S'han exhaurit totes les entrades per aquest acte.

Lloc
El Mama Barcelona
Passatge de Pere Calders, 2, Barcelona
Dia i hora
Preu
10 € per equip