Guia de restaurants 2017

Una guia dels millors bars i restaurants de Barcelona

La guia imprescindible per gaudir de la gastronomia barcelonina!

En aquesta guia que editem anualment, hi trobaràs més de 600 restaurants i bars escollis pels crítics gastronòmics de Time Out. Els hem organitzat per temàtiques (mexicans, japonesos, peruans, vegetarians...), per preus i per barris perquè sigui fàcil de consultar.

En cada fixa hi trobaràs la nostra opinió i la informació bàsica perquè puguis triar, reservar i gaudir de la millor cuina de la ciutat.

Ja fa nou anys que a Time Out fem crítiques i ressenyes dels restaurants de la nostra ciutat així que, creieu-nos, tenim molt clar quins són els millors. De fet, totes les ressenyes que hi trobaràs han estat escrites pels nostres crítics i col·laboradors, experts en la gastronomia barcelonina.

La portaràs amb tu sempre que vulguis: el format butxaca la converteix en una guia fàcil de consultar i transportar. A més, és una guia per guardar tot l’any, amb clàssics i també amb novetats i restaurants que acaben d'obrir, que t'ajudarà a inspirar-te, descobrir els diversos estils de cuina de la ciutat.

Reserva-la ara de forma anticipada i no et quedis sense!

Entrades exhaurides

S'han exhaurit totes les entrades per aquest acte.

Guia de restaurants 2017
Una guia dels millors bars i restaurants de Barcelona
Dates
A la venda des del 24 d'octubre
La rebràs a partir del 2 de Desembre
Preu
Compra online i recollida a les oficines de Time Out:
4,95 €
Compra online i enviament a domicili (Catalunya):
4,95 € + 5€ de despesses d'enviament