Guia de restaurants i bars 2019
On mengem avui?

Torna la guia amb més bon gust que mai

La guia imprescindible per gaudir de la gastronomia barcelonina!

La Guia de restaurants i bars 2019 ja és aquí! Torna la selecció gastronòmica indispensable de Barcelona i aquest any ho fa renovada, per dins i per fora, i amb més de 100 noves obertures! Una nova edició amb un nou disseny que la fa més gran, més fotogràfica i amb més bon gust que mai. Tots aquests canvis ens permeten aprofundir en les nostres crítiques i ensenyar-te els millors plats, en fotografies més grans, per donar-te encara més informació i fer-te, fins i tot, més fàcil la teva tria.

En l’edició d’enguany hi trobaràs més de 400 restaurants, bodegues i bars escollits pels crítics gastronòmics de Time Out Barcelona. Està organitzada per barris perquè sigui més fàcil de consultar i puguis trobar els locals que més t'agraden segons el tipus de cuina que ofereixen.

A cada una de les fitxes de la guia hi trobaràs la nostra opinió i informació bàsica perquè puguis triar, reservar i gaudir de la millor cuina de la ciutat. Ja fa deu anys que a Time Out fem crítiques i ressenyes dels restaurants, així que creu-nos, sabem quins són els millors.

No perdis l’oportunitat d’aconseguir la teva guia exclusiva de Time Out, que t'ajudarà a inspirar-te i a descobrir els diversos estils de cuina de la ciutat, amb locals clàssics i d’altres que acaben d’obrir. La guia gastronòmica ideal per consultar o per regalar als més foodies!

Compra-la ara i no et quedis sense!

Per només 9,95€

Guia de restaurants i bars 2019
Una guia dels millors bars i restaurants de Barcelona
Preu
Recollida a oficines (a partir del 5 de desembre) - 9.95€
Enviament a domicili- 9.95€ + despeses d'enviament

Entrades exhaurides

S'han exhaurit totes les entrades per aquest esdeveniment.