Del 16 al 22 de setembre, 22 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona, acullen, per vuitè any consecutiu, tastos de vins amb denominació d’origen catalana als seus espais més íntims i inspiradors.
Durant el tast coneixeràs els principis bàsics per gaudir d’un bon vi, mentre degustes les sis propostes escollides per una de les dotze DO catalanes. Tot per només 15 euros!
Reserva ara la teva plaça i vine a tastar les estrelles!
Queda’t a sopar
Per acabar d’arrodonir l’experiència, alguns d’aquests hotels et proposen que et quedis a sopar i tastis els menús especials que han dissenyat per després dels tastos.
Hotels
Telèfon: 934 677 166, Barcelona
Charcutería Solomillo | DOQ Priorat
La CHARCUTERÍA és un espai obert a tothom, ideal on podràs degustar selectes taules de formatges i embotits acompanyats d'un bon vi.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 €
Telèfon: 933 042 255, Barcelona
Bar Restaurant Terrassa 4 Capellans | DO Alella
El Restaurant 4 Capellans del Barcelona Catedral és un espai únic on degustar gastronomia mediterrània, de proximitat i sostenible.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 €
Telèfon: 934 262 600, Barcelona
Sala privada restaurant Filigrana | Tast de sis DO catalanes
El restaurant Filigrana situat dins de l'hotel Catalonia Barcelona Plaza disposa d'un reservat molt acollidor amb una taula imperial, on podreu gaudir d'una degustació de vins amb DO catalanes.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 €
Telèfon: 932 720 050, Barcelona
Sala 1864 | DO Catalunya
La Sala 1864 està situada al dins de l’hotel Catalonia Eixample 1864, un hotel amb façana declarada patrimoni cultural de Barcelona per les seves pintures avantguardistes, i que avui dia se segueixen conservant. És un espai únic de 60m2, amb llum natural i amb accés al Patí Cerdà. Un espai perfecte per reunions d’empresa, per a celebracions o banquets.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú a les Finestres de Llúria. Pica pica a compartir: Trilogia de pa de coca amb tomàquet (amb pernil ibèric, fuet i bull negre ecològic), amanida de tomàquets i ventresca de tonyina amb vinagreta d'alfàbrega i torrades de pa d'espelta, timbal d'escalivada amb anxoves de l'Escala, assortiment de croquetes casolanes (jabugo, pollastre i ceba caramel·litzada de Figueres, llagostí i piquillos), les nostres patates braves amb tres salses (romesco, allioli i brava). Plat principal a escollir: Suquet de bacallà amb calamars i picada tradicional, Galtes de porc guisades amb bolets. Postres a escollir: Crema catalana cremada, mosaic de fruites amb sorbet de mandarina. Aigua i copa de vi.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 30 € (amb sopar, mínim 2 persones)
Telèfon: 934 876 262, Barcelona
Bar KAO | DO Empordà
El Bar KAO, situat a la planta baixa del Claris Hotel & Spa GL, és un espai singular on es pot descobrir i degustar una selecció de whisky japonès, sake i còctels asiàtics únics a Barcelona.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 €
Telèfon: 933 644 040, Barcelona
The Terrace | DO Costers del Segre
Lluny de la imatge més clàssica i senyorial que podem tenir del Fairmont Rey Juan Carlos I, The Terrace és una petita terrassa abraçada per una encantadora pèrgola, amb vistes al jardí i a la seva espectacular piscina.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú a The Terrace:
Amanida de bonítol, tomàquets, piparres, olives i salsa ranxera
Vol d'Anima rosado
Arròs fumat de gambes i calamar
Niu de la Cigonya
Llom baix de vedella Eco DO Catalunya 150 grs
Silenci del Molí
Mousse de xocolata Alto el Sol amb craquelin de xocolata amarga i estofat de fruits vermells
Silenci del Molí
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 49 € (amb sopar)
Telèfon: 933 097 917, Barcelona
Dionissos | DO Terra Alta
El restaurant Dionissos es troba situat dins de l’hotel H10 Marina Barcelona. La seva cuina està basada en la gastronomia mediterrània barcelonina i la seva carta presenta especialitats de creacions de la cuina més actual i recreacions de les millors receptes de la cuina de sempre.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
El restaurant Dionissos t’ofereix un menú format per un aperitiu del xef, entrant, plat principal, postres i una beguda per persona. Entrant a escollir: Amanida de formatge brie fregit amb fruits secs i vinagreta de mel i mostassa, Carpaccio de vedella amb oli de trufa i encenalls de parmesà, Crema freda d'espàrrecs amb crostons, Raviolis farcits de carn estofada amb salsa de pesto vermell, Remenat de botifarra i pebrots amb tosta de pa. Plat principal a escollir: Risotto de bolets, Lluç grillé amb samfaina, Crepes de verdures amb salsa de pebrots del piquillo, Wok de pollastre al curry amb verduretes, llet de coco i arròs perfumat, Filet de porc ibèric amb puré de céleri i salsa moscatell. Postre a escollir: Maduixes amb xantilly, Profiterols farcits de crema russa, Crema catalana, Fruita de temporada. Beguda o copa de vi i cafès inclosos.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 29 € (amb sopar)
Telèfon: 935 070 707, Barcelona
Äurt | Selecció de vins catalans
Al restaurant Aürt, situat dins l'hotel Hilton Diagonal Mar podràs assaborir els millors sabors i productes de la terra. A la cuina, el xef Artur Martínez reinterpreta conceptes i productes tradicionals sota un enfocament més sensible i fresc.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú MAI, un recorregut per les nostres millors tapes on els sabors autèntics cobren vida:
Humus del Ganxet Saam-César de sardina fumada
Pa amb tomàquet Croqueta d’aguaturma i pernil
Truita de patata i Terregada
Mandonguilles a la Jardinera
Macarrons a la cassola
Pastís de formatge al forn (individual)
Copa de vi
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 45 € (amb sopar)
Telèfon: 932 811 600, Barcelona
Prefunction Azulete | DO Cava
És una sala de 85m2, situada a la planta 0 de l'hotel, al costat de la recepció del hotel. En l'actualitat és una petita Sala d'Exposició de col·leccions temporals d'artistes contemporanis.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú Miramar: Aperitiu del Xef, Aguachile vermell de peix i marisc amb mango, Saltejat de verdures al curri verd, Corball amb mini pastanagues i reducció de marisc, Tot xocolata, Petit fours. Maridatge de vins: 1 copa de vi blanc Més que Paraules DO Catalunya, 1 copa de vi negre Lo petitó DO Montsant, 1 copa de cava Juvé & Camps Cinta Púrpura DO Cava.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 59 € (amb sopar)
Telèfon: 933 040 655, Barcelona
La Biblioteca | Associació Vinícola Catalana
La biblioteca de l’Hotel Neri Relais & Châteaux conserva els cassetonats de fusta i els grans finestrals de l’edifici original, a través dels quals es pot observar la vida dels carrers del Gòtic.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú a Restaurant: Fougasse amb herbes provençals i pesto de tomàquet, Croqueta d'Idiazábal, reducció de Pedro Ximenez, Bunyols de bacallà, maionesa de plàncton, Torradeta de tàrtara de vedella al curri vermell, ‘‘Ensaladilla’’ d'anguila fumada, vitello tonatto, Ou delectat amb la seva closca amb parmentier, magret d'oca fumada i escuma de foie-gras, Flam de foie-gras caramel·litzat, formatge de cabra i codony confitat, Lluç cruixent de blat de moro, miso i puré de céleri fumat, Pollastre morú amb humus a la cúrcuma, baba ganoush, menta i llima i Torrija amb gelat de llet fumada. Una copa de cava, vi blanc, vi negre, cerveses, refrescos, aigua i cafès inclosos.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 55 € (amb sopar)
Telèfon: 931 518 888, Barcelona
Blanc | DO Penedès
Tranquil, lluminós i elegantment blanc. La decoració del Blanc és tan impressionant com el seu menú. Un restaurant on Carme Ruscalleda ha creat un nou concepte gastronòmic que es completa amb una posada en escena confortable, àgil i moderna.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
DO Ruscalleda. Per començar: Coca de Menorca amb sobrassada, formatge Mahó i mel, Ceviche de vieira i vegetals. Principals: Peix amb safrà, all negre i quinoa suflada, Carrillera de porc ibèrica amb puré de nyàmera i vegetals encurtits. Postres: Amanida de mango amb gelat de menta i escuma de coco. Aigua, cafè, té i una copa de vi o cava inclosos. *Al ser un menú de temporada, pot ser que algun dels plats es modifiqui segons mercat.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 49 € (amb sopar)
Telèfon: 933 107 480, Barcelona
Restaurant 2 | Riedel Experience (19/09), Selecció de vins catalans (21/09)
Situat a la part noble de l’edifici, entre els murs de l’antiga Barcelona romana, hi destaca la majestuositat de la torre de defensa de l’antiga muralla de Barcino.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Carxofes del Prat fregides
Carpaccio de vedella amb parmesà i balsàmic
Palangre al forn amb patates, ceba i tomàquet al vi blanc
Milfulls amb fruites de temporada
Via Terra, DO Terra Alta
Alta Rocaplana, DO Penedès
Aigua mineral
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 65 € (amb sopar)
Telèfon: 935 482 000, Barcelona
Hall0 Cocktail Bar | Tast de sis DO catalanes
És un bar-Cocteleria, amb la signatura de Javier de las Muelas, integrat al Lobby de l'hotel, d'aire molt cosmopolita i contemporani. Hall0 és un espai obert a la ciutat que busca el moment de trobada entre hostes i barcelonins. És el lloc ideal per a gaudir d'un aperitiu, d'un gran Champagne o d'un còctel i per a assaborir lleugers snacks a qualsevol hora del dia.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 €
Telèfon: 933 010 000, Barcelona
TABLAFINA | Presentació del Most Festival
TABLAFINA és un nou concepte de Wine Bar sota la idea de xarcuteria, llaunes, tapes i vins. És un concepte gastronòmic, on les arrels estan en la qualitat dels productes. Cuina amb especialitats catalanes sota l’assessorament gastronòmic d’Abel Valvede i David Robledo (2* Michelin per Santceloni).
Ofereix una selecció exclusiva de productes de temporada amb denominació d’origen i un menú que connecta amb la natura i els productes locals. A TABLAFINA, el protagonisme principal està en l’ingredient, permetent gaudir de la qualitat en elaboracions premium.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 €
Telèfon: 932 150 899, Barcelona
VINOTECA OD Barcelona | DO Tarragona
La Vinoteca OD Barcelona és un espai obert al públic on poder degustar els seus vins i caves. Un espai acollidor amb llum natural caracteritzat per un disseny minimalista, seguint la línia OD.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 €
Telèfon: 937 377 977, Barcelona
Xerta Tapas Bar | Tast de sis DO catalanes
Xerta Tapas Bar és la nova proposta gastronòmica del xef Fran López, situada en el hall de l’hotel Ohla Eixample. Es tracta d’un espai basat en un estil de cuina i servei informal però amb molta tècnica culinària. El resultat final són unes tapes úniques, genuïnes i desenfadades que ens transporten a les Terres de l’Ebre.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Ostra del Delta: al natural, amb perles de yuzu o amb poma i mantega noisette, Musclos amb salsa marinera, Sèpia de punxa amb ceba, tomàquet, piquillo i farigola, Arròs de cranc blau, Caneló d’ànec salvatge. Postres a escollir: menjar blanc o pastissets. Una copa de vi a escollir entre blanc i negre: Indià Blanc o de Modernista Negre.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 25 € (amb sopar)
Telèfon: 932 216 565, Barcelona
Vinoteca TENDIEZ | Guia de vins de Catalunya
La vinoteca del restaurant TENDIEZ és veritablement un espai singular, creat específicament per a realitzar tastos de vi. Una taula llarga i alta, uns tamborets còmodes, un espai situat davant de les neveres que guarden aquests vins per descobrir, els que enamoren, els que sorprenen i la cuina oberta del restaurant com a fons únic, que acompanya una vetllada per recordar.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú TENDIEZ: Amanida d’espàrrecs blancs, gambes al vapor i verdures anisades, Galta de porc ibèric amb aligot de patata, mache, raves, cítrics i salsa de vi. Postres: Pastís de llimona i merenga. Inclou maridatge amb vins catalans.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 36 € (amb sopar)
Telèfon: 937 370 010, Barcelona
83.3 Terrace Bar | DO Pla de Bages
Un dels espais més singular singulars del Royal Passeig de Gràcia és la 83.3 Terrace Bar, ubicada a la desena planta de l’edifici. Aquesta et permetrà gaudir d’una de les millors vistes que es poden veure des d’una terrassa d’un hotel. Un espectacular mirador de l’Skyline de Barcelona que t’ofereix vistes a 300º sobre la ciutat de Barcelona i, especialment, de tot el conjunt arquitectònic de Gaudí.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú degustació DO Royal per a dues persones: La nostra selecció d’olives macerades amb patates xips, Humus amb dips de pastanaga i cogombre, Taula de Formatges amb melmelades artesanes, Daus de salmó Carpier marinats amb cardamom verd, pinyons i sèsam negre, Pecat de xocolata negra. Dues copes de Jardins DO Empordà + dues copes d’Agustí Torelló Rosé o dues copes d’Atrium DO Penedès-Chardonnay + dues copes d’Agustí Torelló Brut Reserva.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 29 € (amb sopar, mínim 2 persones)
Telèfon: 935 081 000, Barcelona
IMPAR | DO Montsant
El restaurant IMPAR és el restaurant més social de l’hotel SOFIA Barcelona. Un restaurant multi gastronòmic, on es fusionen productes frescs del Mediterrani amb exòtics ingredients de cuines internacionals. Aquest espai singular compta amb 2 barres obertes i una tercera barra de show cooking que es combinen amb mobles de disseny i una exclusiva terrassa exterior, creant un ambient dinàmic i cosmopolita.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú IMPAR.
Escollir 3 entrants freds per compartir:
Tall d’ensaladilla SOFIA
Guacamole amb cruixent de blat de moro
Baba ganoush amb papadum
Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina
Burratina amb tagliata de carbassó, ruca, créixens i festucs
Ceviche de corbina, coco i alvocat
Escollir entre 2 entrants calents per compartir:
Patates braves
Gambes fregides a l’andalusa
Ous estrellats amb pernil ibèric
Arròs de pollastre i carxofes amb cremós de safrà
Pizza de bolets trufats amb pernil ibèric i formatge brie
Pizza de verdures (albergínia, pebrot vermell i ceba) rostides a la graella amb salsa romesco
Postres:
Baba al rom amb chantilly cremosa
Tiramisú
Pastís de formatge amb gelat de maduixots
Begudes: copa de vi, cervesa, refresc o aigua
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 35 € (amb sopar)
Telèfon: 936 263 330, Barcelona
Bar Veraz | Tast de sis DO catalanes
Fidel a l'essència the EDITION, l'espectacular bar del vestíbul que serveix vermut, cervesa artesanal i xerès de producció local uneix la recepció de l'hotel amb un restaurant informal que ofereix àpats durant tot el dia, al costat dels dos conceptes gastronòmics addicionals de l'hotel, a càrrec del xef executiu i fundador del moviment global 'Cooking in Motion', Sebastian Mazzola, qui prèviament va formar part de l'equip de Tiquets, Pakta i Celler 1900.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Croqueta veraz, Selecció de pa de massa mare, mantega fumada, salsa rougail, formatge fresc preservat amb llimona, La millor part de la burrata, tomàquets orgànics, poma encurtida i herbes aromàtiques, Pollo català de corral amb puré d'api i salsa escabetxada, Gelat de ''Cookies & Cream'' amb pa de pessic de xocolata, avellanes i gel de fruita de la passió. El menú inclou dos vins catalans.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 35 € (amb sopar)
Telèfon: 935 500 885, Barcelona
Witty | DO Conca de Barberà
Witty és un restaurant d’aire anglès situat a l’interior del The Wittmore. La cuina, dirigida per Alain Guiard, ofereix cuina creativa amb els ingredients de millor qualitat, convertint cada un dels seus plats en una combinació perfecta de sabors.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú Witty. Aperitiu (per compartir): Anxoves Halen Mon, Croqueta de pernil, Cecina de Bou. Entrant: Carpaccio de tomàquets amb ceba tendra i alfàbrega. Segon: Salmó mi-cuit amb salsa Bearnesa acompanyat d’un graten de verdures. Postres: Fondant de xocolata. Ca N Estruc Xarel-lo 2018, Idoia 2014
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 55 € (amb sopar)
Telèfon: 938 828 977, Barcelona
Restaurant D'Aprop | Associació Vinya Celler Masia
El restaurant D'Aprop del Yurbban Passage Hotel & Spa està capitanejat pel xef Estrella Michelin Xavier Franco, el qual aposta per una gastronomia local i pel producte català.
Queda’t a sopar!
Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!
Menú tast d’Aprop: Pa de coca amb tomàquet i oli extra verge del Montseny, Amanida d’encurtits fets a casa, amb ous de guatlla i fulles tendres, Cassoleta de fesolets refregits amb anguila fumada i papada, Musclos a la llauna amb allioli de brasa, El caneló de pollastre rostit del Xavi, Peix de la llotja al forn ‘‘comme il faut’’ amb tomàquets, patates i ceba i Taco de fricandó amb patates al morter. Postres: la nostra versió de Crema Catalana. Garnatxa negra 2017 DO Terra Alta i Sarriera 2017, pansa blanca ecològica, DO Alella.
- Horari:
- 19:00-20:30 h
- Preu:
- 15 € (tast) + 35 € (amb sopar)
Entrades exhaurides
S'han exhaurit totes les entrades per aquest esdeveniment.
- Dia i hora
- Preu per persona