Hotels amb D.O.

La Setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona, acullen, per setè any consecutiu, tastos de vins amb denominació d’origen catalana als seus espais més íntims i inspiradors.

Durant la sessió descobriràs els principis bàsics i consells pràctics del tast, coneixeràs 12 DO catalanes i tastaràs 6 grans vins en un ambient únic i exclusiu. Tot per només 15 euros!

Reserva ara la teva plaça i vine amb la teva parella o amb els teus amics a gaudir dels millors vins catalans als Hotels amb DO de Barcelona. Tastaràs les estrelles!

Queda’t a sopar

Per acabar d’arrodonir l’experiència, alguns d’aquests hotels et proposen que et quedis a sopar i tastis els menús especials i exclusius que han dissenyat per després dels tastos d’Hotels amb DO.

Hotels

1898
Telèfon: 935 529 552, Barcelona

Saló Chaplin

L'hotel 1898, construït a l’interior de l’antic edifici de la “Compañía General de Tabacos Filipinas”, que data del 1881, guarda un vestíbul molt especial que es convertirà en l’escenari de les sessions de tast temàtiques amb els vins de l'Agenda de vins. Amb parets de pedra, sostre enteixinat i terra de marbre de diferents colors, aquest espai, et transportarà fins a temps colonials.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 20/09: Entrades Exhaurides Dia 22/09: Entrades Exhaurides
Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton
Telèfon: 934 677 166, Barcelona

Xarcutería del Solomillo

XARCUTERIA t’ofereix un espai únic i obert a tothom, situat al centre de la ciutat, on podràs degustar selectes taules de formatges, embotits i producte selecte de mercat, en un ambient desenfadat recreant una atmosfera especial.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 17/09: Entrades Exhaurides Dia 23/09: Entrades Exhaurides
Almanac Barcelona
Telèfon: 930 187 251, Barcelona

Azimuth

Situada a l’última planta de l’edifici, Azimuth, té unes vistes que et deixarà bocabat.
Puja a la terrassa de l’hotel i gaudeix d’una estona agradable amb unes vistes panoràmiques i espectaculars de Barcelona, tot prenent un deliciós còctel. A més, també tenen una carta, de la qual podràs tastar els millors sàndvitxos i tapes, elaborats amb productes frescos i de qualitat.
Transporta les teves papil·les gustatives a un viatge per arreu del món!

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

Menú per compartir: Per començar: coca de folgueroles amb tomàquet i oli d'oliva; Stracciatella de burrata, guacamole, alfàbrega, tomàquets, oliva negra i pinyons; Musclo gallec a la marinera; Amanida al ""rojo vivo""; Cors de carxofes a la brasa, boletus confitats i crema de pinyons torrats. Principals per compartir: Arròs de sípia de Llançà; Comporta de vaca gallega a la brasa amb albercocs i chimichurri d'axiote. Postres: Escuma de coco amb pinya saltejada, alfàbrega i xile o Opera Liceu. Vi: Torrelló Gran Crisalys 2016; El Brindis Franck Massard 2015. Aigua i café inclosos.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 49 € (amb sopar, mínim 2 persones)
Dia 19/09: Entrades Exhaurides Dia 23/09: Entrades Exhaurides
Barcelona Catedral
Telèfon: 933 042 255, Barcelona

Bar Restaurant Terrassa 4 Capellans

El 4 Capellans, situat a la planta baixa de l’hotel Barcelona Catedral, és un espai perfecte perquè gaudeixis dels plaers gastronòmics mediterranis en un ambient avantguardista i desenfadat. Hi trobaràs una cuina mediterrània d’excel·lent qualitat, amb propostes gastronòmiques on el plaer i la salut s’uneixen creant plats deliciosos.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 17/09: Entrades Exhaurides Dia 20/09: Entrades Exhaurides
Barcelona Princess
Telèfon: 933 561 000, Barcelona

GYM BAR

El Gym Bar, situat a la tercera planta de l’hotel Barcelona Princess té unes vistes espectaculars sobre la terrassa de l’hotel i a la zona del Fòrum.
És el bar d’estil de l’hotel i és un racó ideal on intimitat, ambient i gastronomia es fonen. Amb un disseny funcional, contemporani i fresc, es converteix en l’espai ideal per anar a prendre unes copes o unes tapes després d’una llarga jornada laboral. A la nit, el seu encant es multiplica, quan les llums juguen amb l’aigua de la piscina i l’oferta gastronomia es transforma amb plats plens de personalitat i distinció.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 21/09: Entrades Exhaurides Dia 23/09: Entrades Exhaurides
Catalonia Barcelona Plaza
Telèfon: 934 262 600, Barcelona

Reservat Kurai

Dintre de l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza està el restaurant Japonés Kurai on s'ofereix una interpretació de la cuina japonesa basada en la brasa japonesa sumi-yaki. Disposen dins del mateix restaurant un reservat molt acollidor amb una taula imperial, on podreu gaudir d'una degustació de vins amb DO catalanes.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 21/09: Entrades Exhaurides Dia 22/09: Entrades Exhaurides
Catalonia Eixample 1864
Telèfon: 932 720 050, Barcelona

Sala 1864

La sala 1864, está situada a la primera planta de l'hotel Catalonia Eixample i esta totalment reformada. El edifici on es troba l'hotel va ser declarat Monument Històric gràcies a la seva interessant estil clàssic eclèctic. És l'únic que conserva les pintures i ornamentacions ricas de la façana original, completament restaurades.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

Menú degustació: Amanida de poma vermella rostida, poma àcida saltejada amb pistatxos, cansalada ecològica, melmelada de figues i gelat de foie
.Timbal de guatlla amb verduretes, brots tendres i emulsió de la seva escabetx
Reig a la planxa amb textures de carbassa
Lingot de galta de vedella ecològica amb salsa de ceps
Cruixent de pasta de full amb cremós de iogurt, bavaroise d'avellanes, geleé de mandarina i cruixent d'avellanes i xocolata

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 35 € (amb sopar)
Dia 20/09 Dia 20/09 + Sopar Dia 21/09 Dia 21/09 + Sopar
El Palace
Telèfon: 935 101 130, Barcelona

Saló Dalí

És un lloc ideal i amb molt de simbolisme, i es converteix en un espai acollidor on predomina el color beige en tots els seus raconsoferint un ambient refinat.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

Menú l'Éclair (a escollir entre): Per començar: Amanida Caesar amb parmesà, pollastre a baixa temperatura i croutons de pa o Penne rigate a la crema de trufa , blat de moro torrat i trufa de temporada. - Principals: Salmó rostit acompanyat de wok de verdures i tofu o Pollastre cuit a baixa temperatura, tandoori i puré de patata i mantega. - Postres: Sacher de xocolata negra i albercoc o Amanida de fruita de temporada. - Inclou aigua, una copa de vi o una cervesa nacional.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 30 € (amb sopar)
Dia 17/09: Entrades Exhaurides Dia 21/09: Entrades Exhaurides
Fairmont Rey Juan Carlos I
Telèfon: 933 644 040, Barcelona

Wine Lounge The Terrace Restaurant

El Wine Lounge està ubicat a la terrassa de l’hotel Fairmont Rey Juan Carlos I.
En aquest oasi urbà hi serveixen delicioses begudes i una temptadora selecció d’aperitius, amanides i plats cuinats in situ, a la barbacoa de l’hotel. Si ets un autèntic gurmet no et pots perdre els plats que t’ofereixen en aquest restaurant. Et lleparàs els dits!
En aquesta terrassa càlida i amb un toc rústic, hi podràs experimentar la tranquil·litat de la natura, a l’aire lliure, sense sortir de la ciutat.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

A escollir un d'aquests dos menús:
MENÚ DEGUSTACIÓ B·24 compost de: Ribs de reig amb salsa BBQ del mar; Clorofil·la de carbassó en velouté, burrata i escuma de pinyons; Presa ibèrica amb migas; Tarta de xocolata, avellanes i crema de toffee. Aigua i cafè inclosos. Cada plat va maridat amb una copa de vi.
MENÚ THE TERRACE: Entrants a escollir: Salmorejo amb pernil ibèric i tosta volcànica-Amanida The Terrace-Tomàquet de temporada, ceba tendra marinada, oliva gordal i ventresca de tonyina. Principal a escollir: Presa ibèrica-Peix de la llotja-Hamburguesa de tofu amb xampinyons. Postres a escollir: Pinya colada amb rom anyenc-Amanida de fruita i verduretes baby amb sorbet d'api-llima-Insanse xocolata. Aigua i cafè inclosos. Cada plat maridat amb una copa de vi.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 45 € (amb sopar)
Dia 20/09: Entrades Exhaurides Dia 21/09: Entrades Exhaurides
Grand Hotel Central
Telèfon: 932 957 900, Barcelona

Sala Florensa

Aquesta sala que envolta la cantonada de la vuitena planta de l'hotel (Layetana amb Pare Gallifa) amb els seus panells de fusta i terra de parquet, és un espai més íntim on els esdeveniments corporatius o socials es caracteritzaran pel seu ambient càlid i envolvent. La sala Florensa (38,5 metres quadrats), que pren el seu nom de l'arquitecte Adolf Florensa, autor de l'edifici, inclou detalls arquitectònics originals, com les motllures de fusta tallada en forma de ventall sobre les finestres.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

Menú degustació: Conerte tàrtar de vedella i mostassa de Dijon - Crema freda de pinyons amb ravioli de gamba roja - Milhojas de carbassó, quallada cremosa i flors - Lluç de pintxo amb esculanyes a la mantega noissette - Mandonguilles d'ànec amb peres i praliné d'avellanes - Per acabar endolçat amb mel i mató amb nous pacanes caramel·litzades.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 42 € (amb sopar)
Dia 18/09: Entrades Exhaurides Dia 23/09: Entrades Exhaurides
Hotel Neri Relais & Châteaux
Telèfon: 933 177 442, Barcelona

Roba Estesa

A la quarta i última planta de l’hotel Neri hi trobaràs el tresor amagat del Gòtic. Roba Estesa és el terrat de l’hotel, un refugi verd immers en l’essència de Ciutat Vella que et deixarà atònit tan bon punt hi posis els peus.
L’aroma de les verdes i atapeïdes heures, la intimitat que aquestes permeten, les hamaques, el sol i el crec-crec del terra de fusta, et transportaran a un estat de tranquil·litat i pau realment entranyable.
Des de les finestres naturals de Roba Estesa es poden contemplar els terrats dels edificis veïns i gaudir d’un silenci ensordidor que transporta a l’essència del passat més viu de Ciutat Vella.
Sens dubte, aquest racó entranyable es converteix en l’espai ideal per prendre un bon còctel, una copa de vi o, fins i tot, picar alguna cosa sense presses, sense soroll i sense nervis.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 18/09: Entrades Exhaurides Dia 19/09: Entrades Exhaurides
Le Méridien Barcelona
Telèfon: 933 186 200, Barcelona

Le Pop Cocktail Bar

Le Pop Cocktail Bar és el bar de l’hotel Le Méridien. Hi podràs trobar una amplia varietat de còctels i begudes per gaudir de la tarda nit. Com a especialitat hi destaquen els còctels Sparklin (amb una base de beguda amb gas), els còctels clàssics amb toc modern o les novetats de la barra com el Seasonable Capucana: còctels en els què el client pot seleccionar la fruita que més li apeteixi al còctel d’un cistell de fruita fresca.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 18/09: Entrades Exhaurides Dia 19/09: Entrades Exhaurides
Mandarin Oriental, Barcelona
Telèfon: 931 518 888, Barcelona

Jardí Mimosa

El Jardí Mimosa és un tresor amagat dins el Mandarin Oriental Barcelona: una gran terrassa plena de vegetació, on el soroll i l'estrès hi tenen l'accés denegat.
Situat dins un pati interior típic de l'Eixample, el Mimosa és un lloc fantàstic on prendre una copa amb els amics, dinar a l'aire lliure o fer una reunió original i fresca.
Les taules i les cadires de l’espai estan distribuïdes arreu del jardí, camuflades entre les elegants jardineres plenes de plantes i arbres. És tot un oasi urbà! Entre la verdor d’aquest jardí, hi ha diferents espais amagats, petits desnivells que fan que els qui la gaudeixen, ho fan gairebé de manera privada, com si només fós per a ells.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

DO Ruscalleda. Per començar: Salmorejo en homenatge a Picasso - Principals: llom de tonyina vermella, chutney de plàtan i alvocat; Ploma ibèrica de carbassó i figues de temporada. - Postres: xocolata i olives. - Aigua, cafè o té i una copa de vi o cava inclosos.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 49 € (amb sopar)
Dia 17/09: Entrades Exhaurides Dia 18/09: Entrades Exhaurides
Miramar Barcelona
Telèfon: 932 811 600, Barcelona

Salon Mediterráneo / Galeria d'art

Situat en una zona enjardinada de més de 2.000m2 es una estructura transparent i diàfana que permet gaudir de les vistes a la piscina de l'hotel.
La galeria d'art és un espai ubicat la primera planta de l'hotel on s'exposen obres d'art, quadres i escultures d'artistes emergents

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 17/09: Entrades Exhaurides Dia 19/09: Entrades Exhaurides
NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderon
Telèfon: 933 010 000, Barcelona

Tablafina

TABLAFINA un nou concepte de Wine Bar sota la idea de xarcuteria, llaunes, tapes i vins, TABLAFINA és un concepte gastronòmic, on les arrels estan en la qualitat dels productes. Cuina amb especialitats catalanes sota l'assessorament gastronòmic d'Abel Valvede i David Robledo (2* Michelin per Santceloni).
Ofereix una selecció exclusiva de productes de temporada amb denominació d'origen i un menú que connecta amb la natura i els productes locals.
A Tablafina, el protagonisme principal està en l'ingredient, permetent gaudir de la qualitat en elaboracions premium.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

Menú "tasta" Tablafina: Patates xips gruixudes amb Salsa Espinaler; Seitons en vinagre de Perelló (1/2 ració); Ensaïmades de sobrassada de Xesc Reina; Selecció d'embotits variats (1/2 ració); Pa de Montserrat amb tomàquet de penjar, all i oli d'oliva verge; Croquetes de ceps, pernil ibèric i carn d'olla; Aletes de pollastre amb aromes de la Costa Brava; Selecció de formatges d'Abel Valverde.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 25 € (amb sopar, mínim 2 persones)
Dia 20/09 Dia 20/09 + Sopar Dia 23/09: Entrades Exhaurides
OD Barcelona
Telèfon: 932 150 899, Barcelona

VINOTECA

La nostra Vinoteca és un espai obert al públic on poder degustar els nostres vins i caves. Un espai acollidor amb llum natural caracteritzat per un disseny minimalista, seguint la línea OD.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 19/09: Entrades Exhaurides Dia 21/09: Entrades Exhaurides
Ohla Barcelona
Telèfon: 935 045 100, Barcelona

Vistro49

És el wine bar i cocteleria de l'hotel Ohla Barcelona. Al capdavant, Florian David, francès establert a Barcelona, que ha estat durant més de 2 anys sommelier del restaurant Caelis. Florian, amb una passió pels vins que emociona, ha dissenyat una extensa carta en la qual s'inclouen diversos vins ecològics i de cellers poc coneguts que produeixen petites joies.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 20/09 Dia 21/09: Entrades Exhaurides
Ohla Eixample
Telèfon: 937 379 080, Barcelona

Xerta Restaurant

El Xerta Restaurant ofereix una carta adreçada a tothom que vulgui descobrir els secrets culinaris de les Terres de l’Ebre.
Darrere els seus fogons es troba el xef Fran López, representant la millor versió d’aquesta cuina amb productes del mar i la muntanya perfectament escollits, per donar a conèixer a la ciutat de Barcelona els autèntics sabors del Delta.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 18/09: Entrades Exhaurides Dia 19/09: Entrades Exhaurides
Pullman Barcelona Skipper
Telèfon: 932 216 565, Barcelona

Vinoteca TENDIEZ

La vinoteca del restaurant TENDIEZ és veritablement un espai singular, creat específicament per a realitzar tastos de vi. Una taula llarga i alta, uns tamborets còmodes, un espai situat davant de les neveres que guarden aquests vins per descobrir, els que enamoren, els que sorprenen ... i la cuina oberta del restaurant com a fons únic, que acompanya una vetllada per recordar .

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

Menú degustació tapes: Ostra del Delta de l'Ebre amb fruita de la passió; Macaron salat de foie i pistatxo; Embolicat de gambes amb amanida i oliva líquida; Gotet de gaspatxo amb arranjaments de bou de mar i maduixes (acompanyat de Aurora Rosado, Juvé & Camps DO penedès). - Patates braves TENDIEZ, rollet de primavera de tonyina fresca amb vinagreta aromàtica, croquetes de llamàntol, espet d'aletes de pollastre (acompanyat d'Auzells, Tomàs Cusiné, DO Costers del Segre). - De postres, amanida de fruites amb sopa cítrica de litxis i gelat de iogurt, trufes gelades de xocolata i gerd, malvasia de sitges.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 35 € (amb sopar)
Dia 18/09: Entrades Exhaurides Dia 20/09: Entrades Exhaurides
Sofia
Telèfon: 936 006 983, Barcelona

IMPAR

El restaurant IMPAR està ubicat a peus de l’Hotel SOFIA.
Un restaurant multigastronòmic, on es fusionen productes frescs del Mediterrani amb exòtics ingredients d’orient.
Aquest espai singular, compta amb 3 grans barres que es combinen amb mobles de disseny  i una àmplia terrassa exterior creant un ambient dinàmic i cosmopolita.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

Menú especial tapes IMPAR. 2 tapes per començar (a escollir): taula d'embotits catalans (llonganissa de Vic, catalana, bull negre, pa de fetge i sumaia); Selecció de formatges nacionals; Guacamole amb cruixent de blat; Braves amb salsa de tomàquet natural picant i all i oli; Gambes fregides a l'andalusa; Croquetes de cecina (5/u); Calamarsets a l'andalusa en la seva tinta. - 1 tapa per seguir (a escollir): amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina; Esqueixada de bacallà tradicional; Ceviche de reig, coco i alvocat; Coca de bolets trufats amb pernil ibèric i formatge brie; Truita de patates "a la minute).- Pa (coca de vidre amb tomàquet.- Postres (a escollir): cremós de xocolata 70% amb pa, oli i sal; Crema catalana; Tiramisú.- 1 beguda (a escollir): canya, aigua, una copa de vi o un refresc.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 € (tast) + 30 € (amb sopar)
Dia 17/09: Entrades Exhaurides Dia 19/09: Entrades Exhaurides
Yurbban Passage Hotel & Spa
Telèfon: 938 828 977, Barcelona

Kitchen Lab

Ubicat a la planta baixa d’aquest novíssim hotel, trobem Kitchen Lab, es tracta d'una sala polivalent que disposa d'una cuina oberta. L'espai ideal per gaudir del tast de vins amb DO catalanes.

Horari:
De 19:00 a 20:30 h.
Preu:
15 €
Dia 20/09: Entrades Exhaurides Dia 21/09: Entrades Exhaurides

Omple el formulari per inscriure't

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça. Els correus de Hotmail i Outlook pot ser que no rebin la confirmació correctament

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web del BBVA per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.


 
 
Dia i hora
 
Preu