Jazz al Terrat

Cicle d’estiu al Museu D’història De Catalunya

Lluís Coloma. Ragtime i Boogie

100% Jazz, un segle d'història' és el nom d'aquest cicle d'estiu a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya, que ens proposa un passeig musical on descobrirem les arrels del jazz a través de sis actuacions. Obre el cicle el pianista barceloní Lluís Coloma, que presenta un concert a l’entorn del Ragtime i dels seus estils contemporanis. Un viatge musical des de finals del segle XIX fins els anys 30-40 del segle passat

Entrades exhaurides

Barcelona Swing Serenaders amb Ricard Gili. New Orleans

Els músics del quartet Barcelona Swing Serenaders s’uneix per a l’ocasió amb tota una llegenda de la mateixa escola a Catalunya, Ricard Gili -director de La Locomotora Negra-, que amb l’excel·lent comandita que formen els germans Romaní, el trombonista Font i la contrabaixista Camps repassaran els moments més emblemàtics de la música de Nova Orleans en aquesta cita amb el cicle d'estiu a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya '100% Jazz, un segle d'història'.

Entrades exhaurides

The Velvet Candles a capella. Doo wop

Amb referents il·lustres com els mítics The Platters o els llegendaris The Temptations, The Velvet Candles recuperen el repertori i l'estètica d'aquelles formacions i reivindiquen el swing vocal que atresora l'estil anomenat doo wop en un espectacle que forma part d'aquest cicle d'estiu al Museu d'Història de Catalunya.

Entrades exhaurides

Old Cats Swing Band. Dixieland i Swing

Una banda de jazz clàssic on hi trobem la historia del jazz cuinat a Catalunya. Es tracta d’una formació a sextet amb el més granat de la nostra escena, una formació de vells col·legues pels que el llenguatge jazzístic es una manera d’entendre la vida. A les seves files hi trobem a tres guanyadors del Premi Jazzterrasman, guardó que atorga el Festival de Jazz Terrassa: Josep Maria Farràs, Adrià Font i Pau Casares; dos gats vells de les principals bandes barcelonines com Òscar Font i Artur Regada, i a les tecles el saber fer de Federico Mazzanti.

Entrades exhaurides

Cotton Roots. Delta Blues

Cotton Roots ens proposta una cita amb el blues acústic que aposta per les arrels del gènere amb una recerca que els porta a les primeres formes de blues rural més conegut com Delta o Piedmont Blues per ser originari del mític riu del Sud dels Estats Units.

Entrades exhaurides

Shakin All. Swing Ballable

Sessió de cloenda d'aquest cicle d'estiu a la terrassa del Museu d’Història de Catalunya, que ens ha proposat un passeig musical a través de sis actuacions on hem pogut descobrir les arrels del jazz. La banda Shakin’ All ens transportarà a l'univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el jazz, el blues, el rock'n'roll i el gospel.

Entrades exhaurides

Entrades exhaurides

S'han exhaurit totes les entrades per aquest esdeveniment.

Lloc:
Museu D’història De Catalunya
Plaça Pau Vila, 3, Barcelona
Preu
13 €