Sopar i Concert amb Blaumut

Sopar i Concert amb Blaumut

Una combinació de folk, pop, clàssica i cançó d’autor. Així sona Blaumut, que aquest any ha tret nou disc: '0001'. T’oferim combinar la sonoritat magnètica de Blaumut amb un sopar d’autor amb productes de proximitat. No hi faltarà el pa amb oli i sal!

Blaumut és una formació musical integrada per Oriol Aymat (violoncel), Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí), Manel Pedrós (bateria) i Manuel Krapovickas (contrabaix i baix elèctric). Fan lletres plenes d'imatges, arranjaments d'instruments clàssics de corda, i el so de diverses andròmines formen l'atmosfera de les seves cançons. El passat mes de febrer va sortir a la venda el seu quart disc d’estudi, '0001', on el violí i el violoncel continuen donant personalitat a la música del grup.

Abans del concert, el xef de Villa Bugatti, Toni Vallory, oferirà un menú d’autor basat en productes de la terra i inspirat en les lletres de les cançons de Blaumut. Ben aviat penjarem aquí el menú complet.

Una experiència gastronòmica i musical en un entorn d'ensomni i en bona companyia. Què més es pot demanar per una nit d’estiu?

Entrades exhaurides