Sopar i Concert amb Manu Guix

Concert i Sopar amb Manu Guix

Compositor, director musical, intèrpret... Manu Guix és un músic de cap a peus, polifacètic i carismàtic, que omple sales allà on actua. A Villa Bugatti podrem degustar el seu repertori amb un sopar d’alta gastronomia inspirat en el seu repertori.

Manu Guix ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: 'De Cabeza' (2003); 'Manu Guix' (2005); 'Onze Llachs' (2008), 'Pas a Pas' (2012) i 'Després de tot' (2017) i ha participat en nombrosos musicals com a compositor, productor o director. Els seus últims musicals han estat 'La Jaula de las locas' i 'La Tienda de los Horrores', amb un èxit important tant de crítica com de públic. Aquests treballs en el món de les arts escèniques l’han portat a rebre un gran nombre de nominacions i premis en certàmens tan prestigiosos com els MAX o els Butaca.

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio, com el programa de TVE i Telecinco 'Operación Triunfo', en el qual ha estat professor de l’Acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l’any 2001. També ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, 'Els optimistes', 'Còmics' a TV3 i el 'talent show' per a 8TV, 'Encantats'.

A les Nits de Villa Bugatti podrem sentir Manu Guix en directe, sense filtres, un plaer per l’oïda que anirà acompanyat d’un plaer gustatiu, gràcies a les creacions gastronòmiques del xef Toni Vallory, dissenyades expressament a partir de productes de proximitat.

Una experiència gastronòmica i musical en un entorn d'ensomni i en bona companyia. Què més es pot demanar per una nit d’estiu?

Entrades exhaurides