Habaneres Port Bo & Menú Degustació

Habaneres Port Bo & Menú Degustació

Des de Calella de Palafrugell, el mític grup d’Havaneres Port Bo arriba a Villa Bugatti per oferir un repertori clàssic de les havaneres més populars, interpretades amb carisma i emotivitat. I tot acompanyat d’un sopar mariner i d’un bon rom cremat.

Port Bo desembarcarà a Villa Bugatti amb un repertori musical heretat en gran part dels vells cantaires de Calella de Palafrugell, i format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners,balades, boleros, sardanes i cançó catalana.

La Nit d’Havaneres de Villa Bugatti serà una experiència musical i gastronòmica, amb un sopar mariner dissenyat expressament pel nostre xef Toni Vallory.

A més, oferim un servei d’acollida d’infants fins a 12 anys; els hem dissenyat un menú infantil de qualitat en una zona habilitada per a ells i amb monitors que s’ocuparan que els vostres fills també puguin viure la seva nit especial.

Una experiència única per l’oïda i el paladar, a l’aire lliure, sota les estrelles, en un entorn de somni i en bona companyia. Què més es pot demanar per una nit d'estiu?

Entrades exhaurides