Habaneres Port Bo & Menú Degustació

Habaneres Port Bo & Menú Degustació

Des de Calella de Palafrugell, el mític grup d’Havaneres Port Bo arriba a Villa Bugatti per oferir un repertori clàssic de les havaneres més populars, interpretades amb carisma i emotivitat. I tot acompanyat d’un sopar mariner i d’un bon rom cremat.

Port Bo desembarcarà a Villa Bugatti amb un repertori musical heretat en gran part dels vells cantaires de Calella de Palafrugell, i format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners,balades, boleros, sardanes i cançó catalana.

La Nit d’Havaneres de Villa Bugatti serà una experiència musical i gastronòmica, amb un sopar mariner dissenyat expressament pel nostre xef Toni Vallory.

A més, oferim un servei d’acollida d’infants fins a 12 anys; els hem dissenyat un menú infantil de qualitat en una zona habilitada per a ells i amb monitors que s’ocuparan que els vostres fills també puguin viure la seva nit especial.

Una experiència única per l’oïda i el paladar, a l’aire lliure, sota les estrelles, en un entorn de somni i en bona companyia. Què més es pot demanar per una nit d'estiu?

Omple el formulari per reservar

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça. Els correus de Hotmail i Outlook pot ser que no rebin la confirmació correctament

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web del BBVA per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.


Un cop realitzada la compra, no s’acceptaran cancel·lacions i l'import abonat no es retornarà en cap cas.

Localització:
Villa Bugatti
Ctra. Vilassar de Mar a Argentona, 56 , Cabrera de Mar
Preus:
59€ - Entrada per a adults (majors de 12 anys), beguda no inclosa
25€ - Entrada per a nens/nenes amb menú infantil, beguda no inclosa (fins a 12 anys)