Sopar i Concert amb Judit Neddermann

Sopar i Concert amb Judit Neddermann

Després de triomfar arreu del país, la cantant i compositora Judit Neddermann torna al seu Maresme natal per oferir un repertori de forta personalitat a Villa Bugatti, en una Nit màgica amb una experiència gastronòmica i musical única i inoblidable.

El xef de Villa Bugatti, Toni Vallory, arrodonirà la nit amb un menú inspirat en el repertori musical de Judit Neddermann, dissenyat expressament per viure una experiència gastronòmica i musical de primer nivell.

A més, oferim un servei d’acollida d’infants fins a 12 anys; els hem dissenyat un menú infantil de qualitat en una zona habilitada per a ells i amb monitors que s’ocuparan que els vostres fills també puguin viure la seva nit especial.

Una experiència gastronòmica i musical única per l’oïda i el paladar, a l’aire lliure, sota les estrelles, en un entorn de somni i en bona companyia. Què més es pot demanar per una nit d'estiu?

Omple el formulari per reservar

T'enviarem la teva entrada a aquesta adreça. Els correus de Hotmail i Outlook pot ser que no rebin la confirmació correctament

Al clicar el botó "Continua" seràs redirigit al web del BBVA per fer el pagament.

La compra finalitzarà un cop acabat aquest procés.


Un cop realitzada la compra, no s’acceptaran cancel·lacions i l'import abonat no es retornarà en cap cas.

Localització:
Villa Bugatti
Ctra. Vilassar de Mar a Argentona, 56 , Cabrera de Mar
Preus:
59€ - Entrada per a adults (majors de 12 anys), beguda no inclosa
25€ - Entrada per a nens/nenes amb menú infantil, beguda no inclosa (fins a 12 anys)