Viu la teva història
i participa a un
escape room

Els escape rooms són el joc de moda a la ciutat: impliquen habilitat i és perfecte per jugar en grup i passar una estona emocionant i divertida. Time Out i Andorra us convidem a viure una experiència única i a jugar en família. No cal ser cap superheroi per guanyar un escape room, però la lògica i l'enginy són clau en aquest joc d'equip en viu on l'objectiu és aconseguir fugir d'un espai en 60 minuts, després de reunir pistes i resoldre els enigmes que s'hi plantegen.

El proper 27 de maig us convidem a viure aquesta aventura en família. Haureu de resoldre pistes i enigmes, col·laborar per resoldre proves i escapar-vos d'una sala molt misteriosa. Us atreviu a participar?

A la pestanya de Participa haureu d'explicar-vos com és la vostra família. Podeu venir amb fills i filles, nebots, amics de la família o néts, de famílies hi ha de molts tipus. En total, un màxim de dos adults i tres nens: l'equip ideal per escapar! A més, us convidem a jugar contra una altra família amiga per donar encara més emoció al joc!

Si guanyeu el sorteig, sereu unes de les famílies afortunades de participar en aquest gran joc d'Andorra. La cita serà el 27 de maig a diverses hores del dia al Màgic Escape de Gràcia, al carrer Ramón y Cajal, 67. Tindreu regals per a petits i grans i si sou els més ràpids podreu aconseguir un gran viatge a Andorra per a la vostra família i la família amiga amb la que participeu!

El premi consisteix en una estada a Andorra de 5 dies i 4 nits en un hotel de 4* en regim AD amb dinars inclosos. Tindreu entrades a espais com el Mon(t) Magic Canillo de Grandvalira, Vallnord Mountain Park o Naturlandia. També podreu gaudir de Caldea o l'espai Likids, i el Bosc d’aventures d’Engolasters a més de fer una ruta de senderisme i tenir entrades per l'espectacle Scalada Stelar del Cirque du Soleil! Una experiència inoblidable!

Participa-hi
Andorra és una altra història