Hotels amb DO

La Setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona

H10 Marina Barcelona
Telèfon: 933 097 917, Barcelona

Dionissos | DO Terra Alta

El restaurant Dionissos es troba situat dins de l’hotel H10 Marina Barcelona. La seva cuina està basada en la gastronomia mediterrània barcelonina i la seva carta presenta especialitats de creacions de la cuina més actual i recreacions de les millors receptes de la cuina de sempre.

Queda’t a sopar!

Si vols completar l’experiència, aquest hotel ha dissenyat un menú especial pels participants d’Hotels amb DO. Compra ara el teu tast amb sopar!

El restaurant Dionissos t’ofereix un menú format per un aperitiu del xef, entrant, plat principal, postres i una beguda per persona. Entrant a escollir: Amanida de formatge brie fregit amb fruits secs i vinagreta de mel i mostassa, Carpaccio de vedella amb oli de trufa i encenalls de parmesà, Crema freda d'espàrrecs amb crostons, Raviolis farcits de carn estofada amb salsa de pesto vermell, Remenat de botifarra i pebrots amb tosta de pa. Plat principal a escollir: Risotto de bolets, Lluç grillé amb samfaina, Crepes de verdures amb salsa de pebrots del piquillo, Wok de pollastre al curry amb verduretes, llet de coco i arròs perfumat, Filet de porc ibèric amb puré de céleri i salsa moscatell. Postre a escollir: Maduixes amb xantilly, Profiterols farcits de crema russa, Crema catalana, Fruita de temporada. Beguda o copa de vi i cafès inclosos.

Horari:
19:00-20:30 h
Preu:
15 € (tast) + 29 € (amb sopar)
Dia 17/09: Entrades Exhaurides Dia 18/09: Entrades Exhaurides

Entrades exhaurides

S'han exhaurit totes les entrades per aquest esdeveniment.

 
 
Dia i hora
 
Preu per persona