El somni americà comença aquí!

Norwegian i Time Out et portem de viatge

Logotip de Time Out Logotip de Norwegian
CAT | ESP

On vols que comenci el teu somni americà?

Dos dels nostres lectors se n’aniran als Estats Units!
Sortegem un viatge per a dues persones, amb vol directe des de Barcelona, a la destinació Norwegian dels Estats Units que tu vulguis.

Consulta les bases legals d'aquest concurs aquí.

Aquest sorteig ja no està actiu

San Francisco

Aquesta és una de les ciutats més genuïnes dels Estats Units: els seus carrers costeruts i les seves cases victorianes han aparegut al cine fins a la sacietat, però són reals! Meca del moviment hippy durant els 70, encara pots visitar les seves reminiscències al barri de Haight Ashbury, el seu barri xinès és el més vibrant de la ciutat i també paga la pena apropar-se al barri llatí de The Mission, un dels més antics i colorits.

Castro, el barri gai més obert del món, és una altra visita obligada. Tampoc et perdis la presó d’Alcatraz ni deixis de creuar el Golden Gate, el pont penjant més famós del planeta!

Què? T’animes a participar-hi? Potser guanyes!

Nova York

Si optes per aquesta destinació, has de saber que recórrer Manhattan, el cor de la ciutat, és tot un repte. També cal endinsar-se en els barris: observar els vaivens de Wall Street, xafardejar en les moderníssimes botigues del Soho, entretenir-se davant dels aparadors de la Cinquena Avinguda, al·lucinar al vivíssim Chinatown...

El seu skyline es pot contemplar des del ferri que porta a l’Estàtua de la Llibertat, des del pont de Brooklyn i, sobretot, des dels terrats d’alguns dels seus imponents gratacels. Una imatge de pel·lícula!

Què? T’animes a participar-hi? Potser guanyes!

Miami

A Miami Beach, la zona més turística, és on es concentren la majoria de restaurants, discos i clubs de la ciutat, i també al districte Art Deco, plagat d’edificis, com a mínim, singulars.

Però el Miami continental tampoc es pot menystenir: ofereix autèntiques joies, com l’emergent barri de Wynwood, redecorat per artistes de primer nivell, que van pintar les façanes dels seus edificis abandonats, ara convertits en modernes cafeteries, galeries d’art, botigues i restaurants. I no et perdis el Design district, els preus són prohibitius, però val la pena passejar-hi!

Què? T’animes a participar-hi? Potser guanyes!

Los Angeles

Aquesta és la ciutat que demostra que als Estats Units tot és gran! No només les autopistes, amb més de sis carrils, també ho és la impressionant catedral, obra de Moneo, i l’auditori Disney, de Gehry.

Els amants del pop art no us podeu perdre el MOCA. Si el que vols és conèixer la ciutat més bohèmia, has d’anar a Venice Beach, barri d’artistes per on al·lucinaràs amb els grafitis que es multipliquen en les seves parets. I, evidentment, no deixis d’anar a Hollywood, encara que sigui, només, per trepitjar el seu famosíssim passeig de la fama.

Què? T’animes a participar-hi? Potser guanyes!

Convida als teus amics a participar