Time Out Barcelona

Producte Català, Xefs i Time Out
Time
To
Eat Fest

28 i 29
DE MAIG
A l'antiga Fàbrica Estrella Damm
Patrocinadors Patrocinadors Patrocinadors Patrocinadors

Manifest

Benvinguts i benvingudes al Time to Eat Fest. Aquest no és només un festival de grans xefs barcelonins contemporanis oferint creacions gastronòmiques exclusives a un públic exigent i amb ganes de gaudir. En tots i cadascun dels plats que oferirem en el recinte del festival hi ha ingredients de proximitat, i darrere de cadascun d'aquests productes hi ha un pagès o un ramader que els han fet possibles. Som conscients del cicle i tanquem el cercle: de la terra al paladar i del paladar a la terra. No us ho perdeu.

Xefs

Plats

Begudes

Cervesa
Gin
Fever Tree
Gin
Cacaolat
Vi

Preus

Aigua 1€ - Refresc 2€
Birra 2€ - Vi 3€ - Còctel 5€
Postres 4€ - Plats 5€

L’entrada al Time to Eat Fest val 5 € i inclou una birra, refresc o una aigua i la podràs aconseguir en el mateix festival.

A més, els menors de 12 anys tenen accés gratuït. La moneda del festival és el token (cada un costa 2 €), amb els quals podràs tastar tot el que tu vulguis.

Horaris: dissabte de 12h a 22:30h i diumenge de 12h a 18:30h

Horaris

2019

El 2019 vam fer la primera edició del Time to Eat Fest al Museu Marítim de Barcelona que va tenir més de 6.000 assistents i ens vam posar les botes amb menjar deliciós acompanyat de les millors actuacions i xerrades. Aquí te’n deixem un tast.

Detalls

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Rosselló, 515
Eixample
Barcelona
08025
Transport
Encants (M: L2), Sant Pau/Dos de Maig (M: L5)

Tens algun dubte sobre el festival? Consulta les nostres FAQS.
També pots enviar un correu a lector.cat@timeout.com
o trucar al 93 880 88 84.