Comparteix

Viatja al món del vi

Guanya un viatge a les millors ciutats vinícoles d’Europa

La DO Penedès i Time Out Barcelona et proposem un concurs amb què podràs guanyar un fabulós viatge valorat en 11.000 € per Porto, París i la Toscana. Un viatge de luxe per a dues persones, allotjant-vos en els millors hotels, amb activitats exclusives i tots els transports inclosos!

Participa-hi!

El període de participació s'ha acabat

Bases legals

Bases legals

La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades de Time Out Barcelona.

Els participants hauran de maridar els 22 vins amb els 22 plats des de la web dopenedes.timeout.cat. El guanyador es decidirà per sorteig a través de l’eina Random.org entre tots els participants que hagin encertat més de tres maridatges. Un cop tancat el període de participació s’atorgarà el premi al guanyador i es farà públic des dels canals de comunicació de Time Out Barcelona.

El període de participació serà del 20 d'octubre fins al 18 de desembre. El premi consisteix en un viatge de 8 dies per Porto, París i la Toscana. Podeu veure el detall del viatge clicant aquí.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no és possible que aprofiteu el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Time Out Barcelona no us haurà de compensar.

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases, i del criteri de Time Out Barcelona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors. Davant qualsevol anomalia detectada durant el concurs, Time Out es reserva el dret d'anul·lar la participació de l'usuari.