MARIDATGE amb CÒCTELS al Campari Social Club

Gaudiu del primer maridatge a tres bandes en una ubicació de luxe dins del Campari Social Club: cocktails by Campari, gastro by Spoonik & live music!

CAT | ESP

Aquesta és una experiència de maridatge molt temptadora que no podeu deixar escapar. El menú, dividit en tres blocs, comptarà amb tres propostes de còctels d’autor servits per les Red Hands de Campari, Giacomo Giannotti i Santi Ortiz, ‘bartenders’ al capdavant de dues de les millors cocteleries de Barcelona. El menú gastronòmic el signa la mà creativa i saborosa del restaurant Spoonik, que ha ideat un menú especial per a l’ocasió. La música en directe serà el tercer ingredient que fa d’aquest maridatge una experiència inigualable en ple barri del Born.

Podreu triar entre un dels dos torns, i entre ells hi ha una diferència que cal tenir en compta a l’hora de fer la reserva, ja que cada torn anirà a càrrec d’un ‘bartender’ diferent amb variació del plat principal. El primer serà servit per Santi Ortiz, del 33 Bar, i el segon per Giacomo Gianniotti, del Paradiso Bar Barcelona.

A més a més, amb l’entrada en el saló del Maridatge, tindreu accés d’un dia al saló social de l’Unexpected Red Social Club.

Menú

Entrant i primer plat amb Campari Tonic:

Amanida de mar amb brots i flors

‘Ceviche andino derucha’

Plat principal amb còctel d’autor:

Primer torn: Negroni33 by Santi Ortiz i oda al blat de moro amb ‘foie gras’

Segon torn: Sottobosco Boulevardier by Giacomo Gianniotti i encocat amb escamarlà

Postres amb Unexpected Campari Shot:

Babà al ron inspiració Campari


Qué inclou aquesta entrada: Sopar maridatge amb còctels Campari Unexpected + entada d’un dia al saló social de l’Unexpected Red Social Club.

Entrades exhaurides

S'han exhaurit totes les entrades per aquest acte.

Lloc:
MEAM
Carrer de la Barra de Ferro, 5, Barcelona
Dia i hora:
Preu:
49 €